Drifts- og udviklingschef

Skal du være med til at sætte barren endnu højere? Er du en erfaren leder, og kan du bidrage både strategisk og taktisk til forretningen? så er det måske dig vi søger.

Om jobbet som drifts- og udviklingschef

Som drifts- og udviklingschef, er du tilknyttet vores Chartwells forretninger i primært Storkøbenhavn. Du er en del af lederteamet i Chartwells og skal stå i spidsen for at motivere og supportere dine ca. 100 medarbejdere (i direkte og indirekte reference), som er fordelt på flere lokationer.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder:

 • Ledelsen af vores forretninger i Storkøbenhavn
 • Styring og udvikling af vores serviceleverancer, i tæt samarbejde med dit team og kunden
 • Strategisk kundeudvikling, i samarbejde med retention teamet
 • Økonomistyring- og opfølgning
 • Leverance af budget, samt definerede KPI’er
 • Eksekvere og bidrage til den strategiske forretningsudvikling
 • Projektstyring af større udviklingsprojekter

Din rolle bliver udviklingsorienteret og du får rig mulighed for at nytænke og få indflydelse på, hvordan vi kan gøre Chartwells endnu stærkere på markedet.

Den ideelle kandidat

Vi søger en kandidat der er teoretisk velfunderet inden for strategi og økonomi. Du ser ledelse som et middel til at udvikle mennesker, til at opnå deres fulde potentiale. Du inspirerer kolleger og medarbejdere til løse hverdagens udfordringer og motiverer til at nå visionen.

For at kunne sikre økonomisk bæredygtige projekter, forventer vi ligeledes, at du er en erfaren projektleder, som ikke kun trives med udviklingsfasen, men også implementeringsdelen.

Dertil forventer vi, at du:

 • har solid erfaring med at skabe resultater på større kontrakter og evner at skifte udsyn fra ”helikopter” til at være hand-on i drift
 • har erfaring med projektstyring på tværs af større organisationer og på flere niveauer
 • har erfaring med udarbejdelse af business cases

Det er en fordel at have branchekendskab inden for hotel, food, detail eller lignende. Vigtigst er dog, at du har erfaring med ledelse, projektstyring, har god forretningsforståelse og kan se muligheder.

Vi er en værdibaseret virksomhed, og forventer derfor at du kan genkende dig selv i vores værdier:

 • Ærlighed, åbenhed og respekt
 • Passion for kvalitet
 • Succes ved teamwork
 • Ansvar
 • ”Vi kan” - attitude

Vi tilbyder indflydelse på et forretningsområde i fremgang og udvikling

Hos Compass Group får du en udfordrende og mangfoldig arbejdsplads med gode kolleger, højt til loftet og et fælles fokus på at nå målene. Du indgår i et lederteam på 5 med en åben og ærlig dialog.

Din primær arbejdsplads bliver ude på kontrakterne i Storkøbenhavn, hvor du er tæt på dine medarbejder og kunden.

…så ønsker du at være del af en forretning i fremgang, som giver plads til nytænkning og hvor du får en spændende rolle, der både omfatter ledelse og udvikling, så send os en ansøgning.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Driftsdirektør for Chartwells Sanne Drescher på tlf.: +45 4048 5401 eller Drift- og udviklingschef Vest Thomas Guldbæk på tlf. Mobil: +45 3055 8268

Ansøgningsfristen er 25. februar, men vi behandler ansøgningerne løbende.

Compass Group Danmark er en del af verdens førende servicevirksomhed Compass Group PLC, som opererer indenfor Catering, Rengøring og Facility Management i 50 lande. Vi har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 190 milliarder.

Hos Compass Group stræber vi løbende efter at udvikle vores services, og herigennem udbygge vores unikke position på det danske marked. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi er en flad organisation, hvor de gode ideer bliver værdsat og omsat, og du vil derfor få alle muligheder for at sætte dit præg på vores organisation. Læs mere på www.compass-group.dk.

Arbejdssted: København
Jobtype: Fast
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Ansøgningsfrist: 25-02-2018
Tiltrædelse: 01-04-2018
Kontaktperson: Thomas Guldbæk
Telefon: +45 3055 8268