Kantineassistent

Skal du være del af vores kantine i Slagelse?

Din daglige arbejdsplads
Du bliver del af Eurest teamet på 4 kollegaer, som dagligt driver kantinen for Arla Mejericenter Slagelse. Sammen arbejder vi hver dag og nat på at skabe en gastronomisk oplevelse for vores gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver alsidige med alt fra produktion til opvask.

Vores forventninger til dig
Du har et par års køkken og service erfaring.  Du har erfaring med natarbejde. Du har køkken relevant uddannelse. Du er stabil, serviceminded og en team player der tager ansvar. Du holder et højt niveau også i travle situationer. Du brænder for det, du laver og går ikke på kompromis med service og kvalitet.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativt er en vigtig del af dagligdagen. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos Arla Mejericenter Slagelse Adresse
Adresse Karolinevej, Slagelse

Din arbejdstid udgør ca. 20 timer om ugen, primært nattevagter og enkelte dagvagter, og mulighed for flere timer ved sygdom og ferie.

Tiltrædelse pr. efter aftale.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte kantineleder Conni Okoye på tlf.nr. 2368 8791 i dagtimerne fra kl.10-14. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 28. februar 2018.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Compass Group Danmark er en del af verdens førende servicevirksomhed Compass Group PLC, som opererer indenfor Catering, Rengøring og Facility Management i 50 lande. Vi har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 190 milliarder.

Hos Compass Group stræber vi løbende efter at udvikle vores services, og herigennem udbygge vores unikke position på det danske marked. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi er en flad organisation, hvor de gode ideer bliver værdsat og omsat, og du vil derfor få alle muligheder for at sætte dit præg på vores organisation. Læs mere på www.compass-group.dk.

Arbejdssted: Slagelse
Jobtype: Fast
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Aften
Dag
Nat
Ansøgningsfrist: 28-02-2018
Tiltrædelse: Efter aftale
Kontaktperson: Conni Okoye
Telefon: +45 23688791