Reserve til kantinerne på Arla Foods i Christiansfeld og Taulov

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en reserve til vores kantine hos Arla Foods i Christiansfeld og Taulov. Vores team består af 3 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 50 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er udlært kok, Cater eller Køkkenassistent med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos Arla Foods Christiansfeld
Arlavej 2
6070 Christiansfeld.

Arbejdstider

Er imellem kl. 5.45 til 14.00, der må påregnes enkelte aften eller nattevagter. 
 
Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen

Tiltrædelse pr. - Efter aftale

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Inge Sørensen på 23688327. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 28-02-2018.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Compass Group Danmark er en del af verdens førende servicevirksomhed Compass Group PLC, som opererer indenfor Catering, Rengøring og Facility Management i 50 lande. Vi har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 190 milliarder.

Hos Compass Group stræber vi løbende efter at udvikle vores services, og herigennem udbygge vores unikke position på det danske marked. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi er en flad organisation, hvor de gode ideer bliver værdsat og omsat, og du vil derfor få alle muligheder for at sætte dit præg på vores organisation. Læs mere på www.compass-group.dk.

Arbejdssted: Christiansfeld og Taulov
Jobtype: Vikariat
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Dag
Ansøgningsfrist: 28-02-2018
Tiltrædelse: Efter aftale
Kontaktperson: Inge Sørensen
Telefon: 23688327