Reserve til primært natarbejde

Elsker du at sælge sund og indbydende mad og yde super service? Så er det dig vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en cater/kok/smørrebrødsassistent, der elsker at lave mad, til vores kantine hos Arla Foods i Slagelse. Vores team består af 5 positive kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 150 gæster.

Du kommer til at deltage i produktionen i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Varetage alt kantinesalg ved kasse og fremstilling af smørrebrød, sandwich og bagning.  
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er uddannet kok, cater eller har anden faglig baggrund, der har givet dig erfaring med madlavning. Hvilken faglig baggrund du har, har ikke den store betydning. Du har til gengæld et par års erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er kreativ, dygtig og en super serviceminded teamplayer. Du har erfaring med bagning, fremstilling af traditionel dansk mad, fremstilling af smørrebrød og sandwich. Vi forventer at du med den rette oplæring kan arbejde alene og samtidig være en del af vores team, når du afløser os ved ferie, sygdom osv. Vi forventer, at du er en stabil kollega, der kan læse og tale dansk. Erfaring med natarbejde fra tidligere job vil være at foretrække.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen. Løn efter overenskomst.  

Arbejdssted
Eurest kantine hos Arla Foods
Karolinevej 1, 4200 Slagelse

Tiltrædelse efter aftale.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef, Conni Okoye på +45 2368 8791. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist: den 20. november 2017.

Om Eurest Services
Eurest Services er en del af verdens største servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder.

Eurest Services er markedsledende inden for Facility Services og leverer en bred vifte af innovative løsninger lige fra rengøring og kantinedrift til teknisk vedligehold af bygninger. Der er derfor tale om en virksomhed med en spændende bredde, som oplever høje vækstrater. Læs mere på www.compass-group.dk

Compass Group Danmark er en del af verdens førende servicevirksomhed Compass Group PLC, som opererer indenfor Catering, Rengøring og Facility Management i 50 lande. Vi har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder.

Hos Compass Group stræber vi løbende efter at udvikle vores services, og herigennem udbygge vores unikke position på det danske marked. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi er en flad organisation, hvor de gode ideer bliver værdsat og omsat, og du vil derfor få alle muligheder for at sætte dit præg på vores organisation. Læs mere på www.compass-group.dk.

Arbejdssted: Arla Foods, Slagelse
Jobtype: Ekstra hjælp
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Nat
Ansøgningsfrist: 20-11-2017
Tiltrædelse: 01-11-2017
Kontaktperson: Conni Okoye
Telefon: +45 23688791