Servicemedarbejdere

Medarbejdere søges til rengøring i Brande

Rengøring i Brande

Medarbejdere søges til rengøring i Brande 15 timer pr. uge

Om Eurest Services
Eurest Services er en del af verdens største servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder.

I Compass Group Danmark har vi flere brands under vores paraply, hvor Eurest Services står for rengøring, multiservice samt Facility Management (FM). Der er derfor tale om en virksomhed med en spændende bredde, hvor især FM-området oplever høje vækstrater.

Dine arbejdsopgaver
Vi søger  Servicemedarbejdere  til rengøring Brande

Man skal kunne tale og forstå dansk og ren straffeattest skal kunne fremlægges.

Erfaring med rengøring vil være en fordel.

Vi tilbyder
Hos Eurest Services vil du få en udfordrende og mangfoldig arbejdsplads med gode kolleger. Vi er en flad organisation, hvor de gode ideer bliver værdsat, og der er højt til loftet i et humørfyldt socialt miljø. Løn efter overenskomst.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside.

Ansættelse hurtigst muligt.

For yderligere information kontakt venligst Serviceleder Pia Petersen på  pia.petersen@eurest-services.dk 

Compass Group Danmark er en del af verdens førende servicevirksomhed Compass Group PLC, som opererer indenfor Catering, Rengøring og Facility Management i 50 lande. Vi har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder.

Hos Compass Group stræber vi løbende efter at udvikle vores services, og herigennem udbygge vores unikke position på det danske marked. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi er en flad organisation, hvor de gode ideer bliver værdsat og omsat, og du vil derfor få alle muligheder for at sætte dit præg på vores organisation. Læs mere på www.compass-group.dk.

Arbejdssted: Brande
Jobtype: Fast
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Dag
Ansøgningsfrist: 23-09-2017
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kontaktperson: Pia Petersen